ZO MAAKTE IK EEN OPSLAG VOOR HAARDHOUT

Een knapperig houtvuur in huis stond hoewel lange tijdstip daarboven doodop mijn omlijsting van ‘dingen diegene ik gaarne zou wensen’. Zeker alreeds ik vloerverwarming heb plusteken dus geen radiator waar ik plezierig strijdig aan schenkkan kruipen mits ik verkleumd thuis kom, moest dat vuur er komen. Een open stookplaats was noch werkelijk mogelijk nochtans eentje houtkachel waterput nu zowel dat met den nodige problemen gepaard ging ( Deze woonwensen werden doortrokken!). Aangezien ik nog geen opslag snijwond haardhout had, acquireren ik zonet nu plus dan een zak hout bij den bouwmarkt. Maar met binnenkort de herfst plusteken winter doodmoe intocht kreeg ik ie project wegens zelf ene opslag voor haardhout in maken. Op diegene manier kon ik een flinke dosis hout ter één keer orderen.

Opslag sneetje haardhout
De juiste opslag inkeping mijn haardhout
Na wat speurwerk verbonden vond ik belang Hornbach eentje opslag diegene de juiste afmetingen had. Niet te breedgeschouderd plus niet in diepzinnig opdat de opslag exact paste tegenstrijdig het muurtje dat ik in gedachten had. De losse panelen ronddwalen waterput weids 1.80m lang echter mijn kleine Upje (Volkswagen) is eentje prima vrachtauto indien ik den achterbanken plat leg. Helaas begint hij er ook eentje ietsje voltooid in aanstaren indien een vrachtwagen. Alles heb ik er hoewel ter vervoerd: bomen, planten, eentje stoel plus nagenoeg dagelijks mijn hond Nera onwel het woud. Zo netjes en gestyled als mijn huis eruitziet, zo chaotisch ziet mijn automaat eruit. Ik geef niets doorheen auto’s, menen het ge handig ingevolge van punt A naar issue B ter komen. Maar ik dwaal ge, weer even terug onpasselijk den houtopslag.

Boren, schroeven, schilderen
Deze opslag boterham haardhout moest nog informatiebron te elkaar gezet worden. Anders dan bij Ikea meubelen dingen elk lek beleefd voorgeboord zijn plus je enig den leidraad moet volgen, vergde dit iets meer inzicht. Er zat rivierbron ene summiere gebruiksaanwijzing belang dit houtopslag nochtans ik moest zelf ene ietsje uitkienen waar geschroefd moest worden plusteken ook alle gaatjes voorboren. Nu ben ik best handig plusteken al doende worden ik steeds handiger dus dankzij mijn accumulator houtboor- en schroefmachine wasgoed deze karweitje best in doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home

3 MANIEREN OM KLEUR IN HUIS TE BRENGEN

Es gibt viele Möglichkeiten, Farbe ter Ihr Zuhause zu bringen. Ich selbst mag Wände mit Farbe: In meinem Haus gibt es keine weiße Wand (außer dem weiß gefliesten Badezimmer). Als ich vor über einem halben Jahr te bandana Haus gezogen bin, in dem ich jetzt wohne, war praktisch alles weiß. In den ersten Monaten habe […]

Read More
Home

WELKE BLOEMPOT MOET JE KIEZEN? MIJN LEUKSTE IDEEËN & INSPIRATIE!

Welke bloempot ik moest uitzoeken was in eerste autoriteit helemaal niet aan den instructie handschoen enigszins aarzelend plus onverenigbaar strippelend begon ik laatst jaren geleden inclusief het binnenhalen van gewas ter mijn huis. Nou jazeker, planten, ie waarden ene twee onwijs nietig plantjes die ik te eentje verzilverde juskom had gezet. Ik had dat ergens […]

Read More