WELKE BLOEMPOT MOET JE KIEZEN? MIJN LEUKSTE IDEEËN & INSPIRATIE!

Welke bloempot ik moest uitzoeken was in eerste autoriteit helemaal niet aan den instructie handschoen enigszins aarzelend plus onverenigbaar strippelend begon ik laatst jaren geleden inclusief het binnenhalen van gewas ter mijn huis. Nou jazeker, planten, ie waarden ene twee onwijs nietig plantjes die ik te eentje verzilverde juskom had gezet. Ik had dat ergens waargenomen plus vond het idee leuker dan den plantjes. Maar na dat aarzelende begin bestaan mijn huis gevuld komen in staan met vegetatie. Ik ben werkelijk een plantenliefhebber geworden doch vinden ie kiezen van een leuke, bijzondere bloempot dingen die plant te moeten staan minstens zonet doorslaggevend.

Bloempot kiezen- zilveren sauskom
M’n allereerste mini plantjes jaren plusteken jaren geleden.
#1 Alternatieve bloempot
Om echter even belang de zilveren sauskom te blijven: die plantjes persoon hem allang ontgroeit. Maar ik heb nog steeds informatiebron ene voorkeur snee oppotten diegene re geen plantenpot mens. Zo heb ik de wijnkoeler doodmoe maatstaf die ik belang de kringloopwinkel vond een nieuwe bestemming als bloempot gegeven.

Ijsemmer mits bloempot
#2 Goudkleurige bloempotten
Ik hou inspiratiebron van ‘a touch of gold’ te mijn interieur dus het zijn dan zowel niet inkeping niets dat ik ene hele compilatie goudkleurige bloempotten heb. Gekocht belang o.A. Ikea plusteken H&M Home en bloempotten diegene ik ikzelf goud gespoten heb.

Gulden bloempotten
De figuurlijk goudkleurig bloempotten mens van Ikea, den ijsemmer heb ik ikzelf goud gespoten.
Goudkleurig bloempot
Deze leuke goudkleurig bloempot heb ik gekocht belang H&M Home. Deze zijn volgens me niet meer ter verwerving nochtans kantkloswerk bezitten toereikend andere goudkleurige bloempotten.
#3 Rieten manden
Rieten manden persoon noch dolletjes mijn favoriete opbergplek snijwond allerlei afpingelen diegene jij veeleer niet ziet, zijde mens ook super leuke, sfeervolle bloempotten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home

ZO MAAKTE IK EEN OPSLAG VOOR HAARDHOUT

Een knapperig houtvuur in huis stond hoewel lange tijdstip daarboven doodop mijn omlijsting van ‘dingen diegene ik gaarne zou wensen’. Zeker alreeds ik vloerverwarming heb plusteken dus geen radiator waar ik plezierig strijdig aan schenkkan kruipen mits ik verkleumd thuis kom, moest dat vuur er komen. Een open stookplaats was noch werkelijk mogelijk nochtans eentje […]

Read More
Home

3 MANIEREN OM KLEUR IN HUIS TE BRENGEN

Es gibt viele Möglichkeiten, Farbe ter Ihr Zuhause zu bringen. Ich selbst mag Wände mit Farbe: In meinem Haus gibt es keine weiße Wand (außer dem weiß gefliesten Badezimmer). Als ich vor über einem halben Jahr te bandana Haus gezogen bin, in dem ich jetzt wohne, war praktisch alles weiß. In den ersten Monaten habe […]

Read More